- Nå kan jeg endelig starte dagen med en gang jeg står opp, jubler Kristin T (65 år) fra Eidsvoll Verk

– Nå kan jeg endelig starte dagen med en gang jeg står opp, jubler Kristin (65 år) fra Eidsvoll Verk

Før var jeg nødt til å bruke lang tid på å «gå meg i gang», og jeg var stiv og støl utover dagen.

Det var omtrent som en motor uten olje, maskineriet føltes rett og slett litt rustent ut. Det var nesten umulig å leke med barnebarna på gulvet med så stiv og vond kropp. Nå er jeg både mer uthvilt, og kroppen kjennes smidig og lett, forteller Kristin, – «stivvondtene» er borte, og jeg gleder meg til å stå opp hver eneste dag!

Hjemme på Eidsvoll Verk er Kristin T. en aktiv dame som liker å gå turer både til fots og på ski.

– Det er viktig å holde kroppen i form, jeg er jo blitt en godt voksen dame, smiler hun.

Og med alderen kommer også vondtene snikende. Kristin har i mange år slitt med en vond rygg, stive ledd og dårlig søvn. Det er det imidlertid slutt på nå. I våres oppdaget hun nemlig Dr. Wellnest, en terapimadrass som ved hjelp av magnetfelter gjenoppretter balansen mellom elektriske impulser i nervecellene. Denne balansen er viktig for nervesystemet, og kan redusere smertesignaler til hjernen.

Mer energi med ”terapisøvn”

At hun skulle få tilbake energien hun hadde for tyve år siden, hadde Eidsvollkvinnen ikke en gang drømt om.

– Nei, etter å ha slitt med dårlig søvn så lenge, har energinivået blitt deretter.

Jeg hadde faktisk begynt å slå meg litt til ro med at det var alderen som gjorde meg sliten og øm, men heldigvis våget jeg teste Dr Wellnest. Jeg merker med en gang at ryggen og leddene blir vonde igjen om jeg ikke får min daglige ”terapisøvn”, og jeg blir sliten, trøtt og irritabel, sier Kristin.

Bestill på nett ,
eller ring til vårt kundesenter
på telefon 38 79 50 99