Klart vi kjøpte en dobbelmadrass, når vi først skulle investere i helsen vår sier Nils og Line fra Bærum.

Slik sover Nils og Line seg smertefrie

De en gang stive og støle kroppene til ekteparet er nå historie. Og løsningen kunne ikke vært enklere!

Det er hele 27 år siden Nils og Line Haug møtte hverandre i slalåmbakken – en hobby de fremdeles dyrker på vinterstid så ofte de kan. Om sommeren er det båtlivet på sjøen som står i fokus for det aktive paret fra Bærum.

Men i likhet med mange andre på samme alder, har begge to begynt å kjenne på diverse helseutfordringer. Det er jo ikke uvanlig at kroppen føles både stiv og støl jo eldre man blir.

Våkner endelig uthvilt hver morgen

Det var for noen år siden at Nils begynte å kjenne at det gjorde vondt i både muskler og ledd. Da han fikk høre om magnetfeltterapi-madrassen fra Dr Wellnest, reagerte han derfor umiddelbart:

– Jeg bestilte like godt en dobbelmadrass til oss begge to, sier han med et smil og ser bort på kona.  

Det gikk ikke mange ukene før Nils merket at smertene slapp taket, litt etter litt for hver natt. Nå våkner han om morgenen helt uthvilt og med masse energi til å møte hver dag.

Har avverget mange sykedager

– Hvis jeg plutselig føler meg litt «lurvete», legger jeg meg nedpå og så glir det over. Jeg er overbevist om at jeg har avverget mange sykedager på denne måten, forteller Line, som også har merket stor bedring på ryggplagene.

Med tanke på at vi tilbringer over en tredjedel av livet i sengen, bør man gjøre det på en madrass som gir mer enn bare ren komfort. Ekteparet er takknemlig for at det er så enkelt å holde seg smertefrie, helt uten tabletter.

– Å ligge i sengen og sove seg til en bedre helse er jo rett og slett genialt, avslutter ekteparet.

Bestill på nett ,
eller ring til vårt kundesenter
på telefon 38 79 50 99