Få bedre blodsirkulasjon mens du sover

Få bedre blodsirkulasjon mens du sover

Er du en frysepinn eller sliter mye med kramper i bena? Det kan være tegn på dårlig blodsirkulasjon – noe som kan behandles mens du ligger å sover.

Veldig mange av oss sliter med dårlig blodsirkulasjon. Dette kan det være mange årsaker til. Blant annet overvekt eller undervekt, lite aktivitet og alderdom kan være bidragsgivende for dårlig sirkulasjon. Dette kan gjøre oss kalde, slitne og gjøre det vanskeligere for kroppen å kvitte seg med betennelser og sykdom. Mange opplever dessuten kramper i bena som følge av dårlig blodsirkulasjon.

Magnetfeltterapi kan hjelpe

Heldigvis finnes det en enkel og behagelig måte å få bukt med dette på. I Østen har magnetfeltterapi vært brukt i flere tusen år, og det er ikke uten grunn. Magnetfeltterapi har nemlig en rekke gunstige virkninger. Blant annet gir det økt blodgjennomstrømning, slik at kroppen kan gjenoppta sin evne til å hele seg selv. Kroppen vår har nemlig en fantastisk evne til å helbrede seg selv, men det klarer den ikke uten tilstrekkelig blodsirkulasjon. Blodsirkulasjon er viktig for å frakte oksygen ut til alle deler av kroppen, men også for å frakte melkesyre og andre slagstoffer ut. Kort sagt, vil du ikke bli kvitt en betennelse i kroppen dersom du har dårlig blodsirkulasjon – det vil i hvert fall ta mye lengre tid.

Kalde hender og føtter som følge av dårlig blodsirkulasjon

For mange er dessuten kalde hender og føtter et tilbakevendende problem. Grunnen til dette er så enkel som at dette er kroppsdelene som er lengst ut fra kroppen og hjertet. For de med dårlig blodsirkulasjon, når ikke alt blodet ut, og temperaturen blir lavere. Nå kan du løse disse problemene og øke blodsirkulasjonen din ved hjelp av magnetfeltterapi når du sover. Dr. Wellnest terapimadrass har strategisk plasserte magneter for at du skal oppnå den ultimate effekten av terapien. I tillegg til dette, er madrassen laget av både minneskum for best mulig liggestilling og komfort, samt merinoull som både puster godt, men også bidrar til å holde en optimal kroppstemperatur når du sover eller hviler. Med andre ord kan du sove deg til en bedre og sunnere blodsirkulasjon.

Bestill på nett ,
eller ring til vårt kundesenter
på telefon 38 79 50 99