Ifølge Helsenorge.no, sliter faktisk hver tredje voksne person med søvnvansker, og mellom 10 og 15 prosent sliter med insomnia eller på godt norsk søvnløshet.

Bli kvitt de søvnløse nettene

Ligger du våken om nettene og bekymrer deg over små og store ting i livet? Kanskje finner du ingen god sovestilling, eller du kjenner på vondter i kroppen? Da er du ikke alene.

Ifølge Helsenorge.no, sliter faktisk hver tredje voksne person med søvnvansker, og mellom 10 og 15 prosent sliter med insomnia eller på godt norsk søvnløshet. Insomnia er en tilstand der man har slitt med søvnen såpass mye at det går utover dagliglivet i minimum tre måneder. Hyppigheten av antall tilfeller med søvnløshet øker etter fylte 40 år.

Hvorfor sover jeg dårlig?

Det kan være mange ulike og sammensatte grunner til hvorfor en sover dårlig. Det kan for eksempel være smerter, angst, depresjoner, personlige kriser eller bivirkninger av medisiner. En del kvinner kan også slite med søvn i forbindelse med overgangsalderen. Den vanligste behandlingen for ulike søvnvansker er ulike typer sovemedisin. Felles for de ulike typene, er at de er svært vanedannende og enkelte kan også gi andre uheldige bivirkninger.

Medisinfri behandling

Heldigvis finnes det også en helt ufarlig og medisinfri behandling mot søvnproblemer. Faktisk kan noe så enkelt som å bytte overmadrass hjelpe deg til å falle i søvn raskere, og å få en dypere, mer avslappende søvn gjennom natten. Dr. Wellnest magnetfeltterapimadrass har allerede hjulpet mange nordmenn med sine søvnløse netter og ulike smertetilstander. Magnetene plassert i minneskummadrassen bidrar til økt blodsirkulasjon og bedre temperaturregulering i kroppen. Tilbakemeldingene er at kunder som sover på terapimadrassen sovner raskere, og føler seg mer uthvilt når de står opp.

Dette kan hjelpe

I tillegg til å benytte deg av Dr. Wellnest magnetmadrass, kan det hjelpe å senke temperaturen på soverommet. Når du legger deg bør rommet være helt mørkt, og det kan være lurt å ha luftet litt på forhånd. I tillegg bør du legge vekk alt av mobiltelefoner og dataskjermer minst en halvtime før leggetid. En god kopp kamillete og litt rolig, avslappende musikk kan også virke beroligende og søvndyssende på mange.

Bestill på nett ,
eller ring til vårt kundesenter
på telefon 38 79 50 99