Fyll ut og bestill her:

1. Velg madrass

Eksempel: pris : beskrivende tekst / 1999 : Magnetnmadrass 90 x 200

Hopp over

2. Velg pute

Hopp over

3. Leveringsdetaljer

Finn meg
Hvorfor
Neste

4. Bekreft og bestill

Produkt:
Ant:
Pris:
Totalpris:

Sendes til:



Personvernerklæring

Dr Wellnest AS driver tjenesten drwellnest.no, og behandler i den forbindelse personopplysninger i henhold til nedenstående personvernerklæring.

BEHANDLINGSANSVARLIG

Dr Wellnest AS, heretter referert til som Dr. Wellnest, ved daglig leder er behandlingsansvarlig for den behandling av personopplysninger som fremgår av denne personvernerklæringen.

FORMÅLET MED VÅR BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

Vi behandler dine personopplysninger for å kunne levere varer og tjenester som avtalt med deg. Personopplysningene brukes også til å forbedre våre tjenester, analysere og forstå markedstrender og for å tilby informasjon og markedsføring som er tilpasset deg og ditt bruksmønster. Personopplysningene kan utleveres til andre for tilsvarende formål, se nedenfor.

HVILKE PERSONOPPLYSNINGER VI BEHANDLER OG HVOR VI HENTER DEM FRA

Dr Wellnest AS behandler personopplysninger som du selv frivillig gir til oss når du bestiller varer og tjenester fra oss. I tillegg vil vi kunne behandle opplysninger om hvordan du bruker våre tjenester, som f.eks. dine bestillinger og oppfølging av disse, samt din kontakt med vår kundeservice. Når du besøker våre nettsider, vil vi også kunne lagre IP-adresser og teknisk informasjon om det tele/datautstyret du bruker og din internett-tilkobling.

Det kan også forekomme at vi mottar og lagrer personopplysninger fra andre kilder som f.eks. andre kunder i forbindelse med verving eller andre tredjeparter som vi samarbeider med. Dette kan f.eks. være en annonsør som gir oss informasjon om hva som skjedde etter at du klikket på en annonse hos oss, slik at vi kan måle effekten av annonsen og gi deg mer relevant innhold. Slike tredjeparter omfatter f.eks.:

Facebook
Google
Bring Dialog

Vi vil utlevere personopplysningene dersom dette er nødvendig for å overholde våre forpliktelser i henhold til lov eller forskrift eller dersom utlevering er nødvendig for å avdekke eller oppklare mistanke om at våre tjenester brukes til ulovlige formål.

INFORMASJONSSIKKERHET

Personopplysninger som vi mottar blir lagret og behandlet på en måte som ivaretar de krav til informasjonssikkerhet som til enhver tid følger norsk lov.

DINE RETTIGHETER TIL INNSYN, RETTING OG SLETTING

Alle som er registrert i våre systemer har rett til innsyn i egne opplysninger. Som bruker har man rett til å be om at uriktige, ufullstendige eller opplysninger vi ikke har adgang til å behandle blir rettet, slettet eller supplert. Ved å bruke nettstedet drwellnest.no gir du samtykke til å motta kommunikasjon på e-post og SMS med tips og råd om god helse, konkurranser, samt informasjon om produkter og produktegenskaper som kan bidra til en forbedring av egen helse. Da vil du også motta informasjon om relevant forskning og utvikling tilpasset ditt kundeforhold, slik at du kan holde deg oppdatert på temaet.

Du samtykker i tillegg til å motta så skreddersydd kommunikasjon som mulig. Det betyr at deler av din personlige informasjon og tilstedeværelse på Internett, dine digitale fotspor, brukes til analyser for å skreddersy budskapene du mottar i alle kanaler. Kanaler kan være nettsider og sosiale medier, og budskap kan være ulike former for annonser eller informasjon relatert til ditt kundeforhold. Slik vil din opplevelse av all digital markedsføring og reklame på internett være relevant for deg og dine interesser. Resultatet er at kommunikasjonen du mottar på f.eks. sosiale medier og andre plattformer blir lagt til rette for at du skal kjenne deg igjen i det som blir formidlet. Dersom du avslutter kundeforholdet vil du fremdeles motta informasjon, tips og råd om trening, helse, relevante arrangementer og andre produkter som kan bidra til at du opprettholder en god helse.

MARKEDSFØRING

Når du foretar et kjøp hos oss vil du motta nyhetsbrev/markedsføring for våre varer og tjenester via post, e-post, SMS eller andre medier du har oppgitt til oss. Du kan alltid gi oss beskjed om at du ikke ønsker ytterligere markedsføring ved å ta kontakt med oss.

BRUK AV ANALYSEVERKTØY, INFORMASJONSKAPSLER OG ANNEN TEKNOLOGI

Vi samler inn ulike typer informasjon fra våre brukere slik at vi til enhver tid kan forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen på våre nettsider. Dette gjelder bl.a. informasjon om hvilke sider som besøkes, tidspunktet for besøket og hvilken nettleser som brukes. Vi bruker også ulike former for teknologi for å gjenkjenne og analysere data om våre brukere. Teknologien brukes delvis fordi det er nødvendig for at våre tjenester skal fungere, delvis for at det skal være lettere for deg å bruke tjenestene og delvis for at vi skal kunne gjennomføre analyser som gjør oss i stand til å videreutvikle våre tjenester. Ved å bruke våre tjenester samtykker du til at vi kan benytte slike verktøy. Du kan trekke tilbake samtykket ved å ved å endre innstillingene i nettleseren din slik at du deaktiverer informasjonskapsler og/eller lignende verktøy.

ENDRINGER

Vi vil fra tid til annen kunne endre vår personvernerklæring for å oppfylle de krav som følger av norsk lov, samt dersom vi endrer vår egen praksis for innsamling og annen behandling av personopplysninger. Du finner alltid vår gjeldende personvernerklæring på drwellnest.no. Dersom du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller om hvordan vi samler inn og behandler personopplysninger kan du kontakte oss.

Dr Wellnest AS
Lerkeveien 23
1384 Asker
Tlf: 23 68 85 55

Innledning

Dette kjøpet er regulert av den nedenstående kjøpsvilkår for forbrukerkjøp av varer hos Dr. Wellnest, via www.drwellnest.no og via vår kundeservice. Forbrukerkjøp er blant annet regulert i forbrukerkjøpsloven, angrerettloven, markedsføringsloven, personopplysningsloven, e-handelsloven og kredittkjøpsloven. Hvis du vil ha mer informasjon om dine rettigheter og plikter ved kjøp kan du følge referanser til lovverk nederst. Der det i disse kjøpsvilkårene stilles krav til skriftlighet, er dette oppfylt ved bruk av e-post, SMS, brev, eller lignende. Dersom du vil at vi skal sende eventuelle purringer, påkrav etc. til deg med e-post, sms eller tilsvarende elektroniske kommunikasjonsmetoder, må du uttrykkelig akseptere dette. Dr. Wellnest inngår ikke avtaler med personer under 18 år. Dr. Wellnest reserverer seg retten til å nekte en bestilling. Eventuelle falske bestillinger eller andre bedrageriforsøk vil bli politianmeldt. Kjøpsbetingelsene og annen informasjon på www.drwellnest.no er kun tilgjengelig på norsk.

Partene

«Selger» er: Dr. Wellnest AS, Lerkeveien 23, 1384 Asker, registrert i Brønnøysundregisteret med org.nr.: 914 133 904, telefon: 23 68 85 55, og blir i det følgende benevnt «vi» eller «oss».
«Kjøper» er: den person som er oppgitt som kjøper i bestillingen, og blir i det følgende benevnt «du», «deg», «din» eller «ditt».

Kjøp

Avtalen er bindende for begge parter når din bestilling er mottatt av Dr. Wellnest. Ved bestilling på drwellnest.no sendes ordrebekreftelse til den e-post som du oppgir ved bestilling. Kontroller at ordrebekreftelsen stemmer med bestillingen med hensyn til antall, varenavn, mål, pris og andre betingelser. Vær oppmerksom på at du har ansvaret for at alle mål er riktige. Er det ikke samsvar mellom bestilling og ordrebekreftelse må du kontakte Dr. Wellnest kundeservice snarest mulig.

Priser

Alle priser oppgis inkludert merverdiavgift, og det er prisene på bestillingstidspunktet som gjelder. Dr. Wellnest tar forbehold om trykk-, skrive- og systemfeil, og du blir kontaktet dersom din bestilling må rettes som følge av feil pris. Du har da rett til å endre eller annullere din bestilling. Dersom det er ønskelig å dele opp betalingen tilbyr Dr. Wellnest inntil 12 måneders rentefri nedbetaling. Kontakt kundeservice på telefon 38 79 50 99 for å få hjelp med dette.

Forbehold

Bilder brukt på drwellnest.no er illustrative og kan avvike fra varens faktiske utseende.

Betaling

Når du bestiller på drwellnest.no handler du trygt og enkelt. Gjennom vår netthandelsløsning tilbyr vi en enkel bestilling som ikke krever forhåndsbetaling og du trenger derfor aldri å oppgi kortinformasjon. Varen sendes med en medfølgende faktura for hele din bestilling med 14 dagers betalingstid. Denne betaler du, i sin helhet, enkelt i f.eks. din nettbank. Dette gir deg en større frihet:

  • Få alltid varen hjem før du betaler
  • Alltid 14 dagers betalingsfrist
  • Du behøver aldri å oppgi kortinformasjon
  • 14 dagers angrerett i henhold til angrerettloven

Dersom betaling ikke er registrert innen forfall vil vi sende ut en purring. Purregebyr på 99,- vil da tilkomme. Dersom fakturaen, med purregebyr, fortsatt ikke betales i sin helhet innen forfallsdato sendes den videre til inkasso.

Levering

Alle bestillinger på drwellnest.no leveres av Bring. Dr. Wellnest tilbyr levering av varer til gitt adresse, på døren på dagtid og på kveldstid. Du vil bli kontaktet av Bring, (Posten) via SMS melding til din mobiltelefon eller e-post for levering for booking av leveringsdato og innenfor et tidspunkt. Ved levering vil du bli kontaktet 30 minutter før varene ankommer. Det er derfor viktig at du er tilgjengelig på det telefonnummeret som er oppgitt til Dr. Wellnest og til Bring ved bestilling. Varen skal kvitteres ut ved signatur ved avlevering. Det kreves at du er hjemme ved levering i avtalt tidspunkt.

Er det faktorer som kan påvirke leveringen, som for eksempel ufremkommelig vei eller andre hinder, må dette gis beskjed om til Bring under avtalebookingen. Skulle det skje at leveranse ikke kan skje fra kundens side, skal dette gis beskjed om til Bring minst én dag i forvei! Levering skjer så langt det finnes lovlig kjørbar vei. Ferger tilknyttet riksveinettet anses som praktisk mulig. Om Bring Express må betale avgifter i forbindelse med fergetransport, vil dette belastes kunden. Dette gjelder også enkelte bomringer.

Kontroll av varene ved levering

Du anbefales å være tilstede ved levering for å kontrollere at leverte varer stemmer overens med salgsordren før sjåførens fraktseddel underskrives. Oppdager du manko eller skade skal dette noteres på fraktseddelen som sjåføren beholder. Du kontakter deretter Dr. Wellnest sin kundeservice så snart som mulig for videre behandling. Velger du ikke å være tilstede ved levering er varene å regne som levert i tråd med fraktseddel. Skulle du få utlevert feil varer ber vi deg kontakte vår kundeservice så snart som mulig.

Informasjon om angrerett

Hvis du angrer på et kjøp hos oss, er det angrerettloven som gjelder. Vi ønsker at håndteringen skal være så enkel som mulig for begge parter. Ved angret kjøp har selger og kjøper noen forpliktelser som må følges innenfor angrerettlovens bestemmelser. Vi anbefaler å vise god omsorg for varen og originalemballasjen hvis man ønsker å returnere varen trygt og sikkert tilbake.

Angrerett (gjelder ved kjøp via drwellnest.no og Dr. Wellnest kundeservice)

Kjøp på nett og telefon er ivaretatt gjennom angrerettlovens bestemmelser som gir deg retten til å returnere en vare uten å oppgi noen grunn, selv om det ikke er noen mangel ved den og selv om den ikke er levert. Ved bruk av angreretten må Dr. Wellnest varsles innen 14 dager fra varene og opplysninger om angreretten er mottatt (jf. angrerettloven § 21), og hele ordren returneres innen 30 dager etter levering (jf. angrerettloven § 25). Tilbakebetaling ved retur skjer når returen er godkjent. Returen tilbakebetales til samme konto som betalingen kom inn fra. Tilbakebetalingen til din konto skjer normalt innen 14 dager etter returen er godkjent.

Viktige utdrag fra angrerettloven

Angreretten betinger at kunde bærer kostnadene selv (jf. angrerettloven § 8, punkt i). Dersom forbrukeren uttrykkelig har valgt en annen type returfrakt er dette en kostnad og risiko som bæres av kunde (jf. angrerettloven § 24).

Angreretten gir Dr. Wellnest rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon (jf. angrerettloven § 25).

Angrerettloven gjelder kun ved forbrukerkjøp. Angreretten kan derfor ikke benyttes av firmaer eller andre som har handlet som ledd i næringsvirksomhet (jf. angrerettloven § 1). Det forplikter en aktiv handling fra deg på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med en aktiv handling kan vi behandle saken på en rask og effektiv måte for begge parter, iht. angrerettloven (14 dagersfristen nevnt i angrerettloven § 11).

Bruk av angrerett

Angreretten meldes til Dr. Wellnest sin kundeservice via telefon 23 68 85 55. Tilbakebetaling skal finne sted innen fjorten dager etter at vi mottar produktet fra deg og vi krediterer det betalingskortet du har betalt ordren med.

Cookies

Cookies (informasjonskapsler) er små filer som brukes til å lagre informasjon om hvordan du bruker nettsidene våre. Dr. Wellnest bruker cookies til å vise hvilket varehus du brukte forrige gang du var på www.drwellnest.no, samt for å få statistikk om bruken av våre nettsider. Om du ikke aksepterer bruk av cookies på drwellnest.no vil brukervennligheten bli begrenset. Hos oss brukes cookies fra følgende tjenesteleverandører:

  • Google Analytics, hjelper oss å optimalisere brukeropplevelsen din på drwellnest.no
  • Hotjar, hjelper oss å optimalisere brukeropplevelsen din på drwellnest.no
  • Facebook, hjelper oss å nå ut til deg med relevant informasjon

Dersom du ønsker å skru av cookies gjør du dette i innstillingene for din nettleser.

Reklamasjon ved mangel og frist for å melde krav ved forsinkelse

Dersom det foreligger en mangel ved varen, må du innen rimelig tid etter at du oppdaget den, kontakte vår kundeservice på telefon 22 51 01 91 slik at du etter omstendighetene kan få retting av feilen, omlevering, prisavslag, erstatning eller heve kjøpet. Du vil bli bedt om å oppgi ditt ordre- eller transaksjonsnummer, hvilken vare det gjelder og hva som er feil med varen. Du kan også bli bedt om å levere bilder av skaden. Det er ditt ansvar å returnere den defekte varen. Kontakt varehuset eller kundeservice dersom du ikke kan ta med varen til varehuset. Ved gyldig reklamasjon får du dekket returkostnaden. Vi forbeholder oss retten til å reparere varen hvis det er umulig å skaffe en ny, for eksempel hvis varen ikke lenger blir produsert, eller at det medfører en urimelig kostnad. Du kan reklamere inntil to år etter at du mottok varen, og inntil fem år dersom varen eller deler av den er ment å vare vesentlig lengre. En reklamasjon skal gjøres så snart som mulig etter at feil oppdages. Ved reklamasjon etter 6 måneder etter varen er mottatt må du kunne sannsynliggjøre at feilen var tilstede når du fikk varen. Reklamasjonsretten gjelder ikke feil forårsaket av normal slitasje, skader ved lagring samt andre feil som kan skyldes kunden.

Alle reklamasjoner skal vurderes. Dersom ikke reklamasjonen kan håndteres på stedet vil du få en skriftlig bekreftelse på mottak av reklamasjon. Vi behandler reklamasjonen så snart som mulig og normalt innen 14 dager.

Konfliktløsning

Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Du kan ta kontakt med Forbrukerrådet for å få bistand i en eventuell tvist med selger. Dersom minnelig løsning ikke oppnås etter megling i Forbrukerrådet, kan partene skriftlig begjære at Forbrukerrådet fremmer tvisten for Forbrukertvistutvalget. Dr. Wellnest følger vedtak i Forbrukertvistutvalget.

Lover og referanser

Forbrukerkjøp reguleres hovedsakelig av avtaleloven, forbrukerkjøpsloven, markedsføringsloven, angrerettloven og e-handelsloven og finansloven og disse lovene gir forbruker ufravikelige rettigheter. For varekjøp på nett og telefon gjelder i tillegg angrerettloven og e-handelsloven. Se www.lovdata.no for mer informasjon.

Dr Wellnest AS
Lerkeveien 23
1384 Asker
Tlf: 23 68 85 55

Les mer om våre madrasser og puter