– Det er utrolig deilig å ta seg et kvarter med hvile og meditasjon på magnetfeltterapimadrassen min.

Anne Cloetta (62) har fått søvnen tilbake

Anne Cloetta (62) kunne ligge hvileløst i flere timer etter hun hadde lagt seg. Det er det slutt på nå. – Det er som om madrassen tar meg imot. Jeg blir avslappet i hele kroppen, og faller i søvn så snart jeg får lagt meg. Etter jeg begynte å sove på Dr Wellnest madrassen har jeg fått det mye bedre, forteller Anne Cloetta.

Anne har tidligere hatt et hektisk liv som legesekretær, barnepleier og hudpleier. Et langt og innholdsrikt yrkesliv har imidlertid satt sine spor, og Oslokvinnen opplevde etter hvert å få både muskel- og skjelettplager. – Jeg merket meg at både rygg og ben ble verre de dagene jeg sov mest urolig.

Etter jeg begynte med magnetfeltterapimadrassen, har smertene roet seg betraktelig, jeg er mer uthvilt og jeg orker mer.

Hvile og meditasjon

Dr Wellnest madrassen hjelper også den aktive 62-åringen på dagtid. – Det er utrolig deilig å ta seg et kvarter med hvile og meditasjon på terapimadrassen. Mye bedre enn å hvile på sofaen. Med en gang jeg legger meg ned, kjenner jeg at musklene slapper av og jeg klarer virkelig å hvile. Så dette er virkelig noe som fungerer, forteller hun.

Det beste av alt

Det beste av alt er likevel å få den gode søvnen tilbake. Kroppen er avhengig av søvn og restitusjon, spesielt når man har passert 60. Jeg hadde ikke klart alt jeg klarer i dag hvis ikke det var for den gode hvilen jeg får på magnetfeltterapimadrassen min, avslutter Anne.

Bestill på nett ,
eller ring til vårt kundesenter
på telefon 38 79 50 99